www.skladuj.cz logo

Sklad s logistickými službami Mohelnice D35.

ŠumperkEv. č. nabídky LOG-02915

Nabízíme pronájem nového skladu pouze s logistickými službami - Mohelnice D35/E442.

Cena na vyžádání

Technické parametry skladu a logistické služby:

Jedná se velmi moderní nově kolaudovanou budovu s doprovodnými službami typu:

-  outsourcing/insourcing dílčích procesů - crossdocking - třídění zboží dle objednávek na příjemce a distribuce ke koncovému zákazníkovi - zajištění dodávek "just in time" - ve stanoveném pořadí do výroby "just in sequence" - přístup k přehledu o zboží - celní služby vč. uložení zboží v celním skladě - možnost výběru systému skladování/expedice FIFO, LIFO, FEFO

Samozřejmostí je zajištění pozemní, letecké a námořní přepravy.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!

Zobrazte další skladové prostory na pronájem v Olomouci a okolí, nebo přejděte zpět na hlavní nabídku skladů k pronájmu. Rádi Vám také vytipujeme vhodné sklady dle Vašich požadavků a zpracujeme nezávaznou nabídku na míru.

Další informace

Lokalita
Šumperk
Množství palet od
100 ks
K dispozici až
36 500 ks

O regionu

Olomoucko

Olomoucký kraj se rozkládá ve střední části Moravy a zasahuje i do její severní části a je oblastí průmyslovou s rozvinutými službami. V Olomouckém kraji působí řada tradičních průmyslových podniků. Na zemědělskou výrobu navazuje množství potravinářských podniků, z dalších odvětví průmyslu je rozvinutá výroba strojů, průmysl optiky a elektrických zařízení, výroba kovodělných a dopravních prostředků a zařízení. Olomouc a nedaleký Přerov jsou významnými železničními uzly, hustá železniční síť je vedena rovnoměrně celým územím kraje. Za zmínku stojí průmyslový park v Kojetíně vybudovaný pro Amazon, který zde od června 2023 provozuje robotické distribuční centrum. Materiál použitý pro výstavbu centra sem byl dovezen právě železnicí, čímž byla stavba ekologicky šetrná.
Počet průmyslových parků
9
Celková plocha
377 248 m²
Ve výstavbě
35 007 m²
Budoucí výstavba
127 705 m²
Volné plochy k pronájmu
116 465 m²

Podobné v okolí